Vernieuwing sinds 2015

Vorig jaar was een turbulent jaar voor Koningsdag de Strijp. De scouting had namelijk aangegeven het niet meer te kunnen organiseren. Hierop hebben Marcel en Ruud (zie foto) de organisatie van dit evenement compleet overgenomen. In zeer korte tijd is het hele evenement van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Hierop hebben wij alle hulp gekregen van het oud comité. Wij willen hun daar nogmaals voor bedanken.

Wij hebben het koningsnacht en Koningsdag met zoveel plezier gedaan en dat kwam zeker door de vele bezoekers die allemaal met een grote glimlach rondliepen op het evenement. Daarom zullen wij ook dit jaar weer het evenement op ons nemen en zijn de voorbereidingen al een tijdje in volle gang om er weer 2 mooie dagen van te maken.

Meer informatie over de precieze invulling van koningsnacht en Koningsdag zal binnenkort bekend worden. Ik wil jullie wel vragen om 26 en 27 april alvast in jullie agenda te zetten. Wij hopen dan weer veel bezoekers te mogen ontvangen op het grootste en gezelligste Koningsdag evenement van Rijswijk.

Marcel en Ruud